Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

H BIΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σήμερα γράφτηκε το δεύτερο κεφάλαιο της υπόθεσης «Βίλα Αμαλία» αφού εδώ και μέρες ομάδες αντιεξουσιαστών υποστήριζαν πως θα πραγματοποιηθεί ανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας, γιατί «είναι θέμα τιμής». Προφανώς μετά από αρκετές ημέρες παρακολούθησης του σημείου και αφού διαπιστώθηκε πως τα μέτρα ασφαλείας είχαν χαλαρώσει, οι αντιεξουσιαστές οργανώθηκαν και αποφάσισαν να εισβάλουν σήμερα το πρωί.

Έτσι λοιπόν σήμερα 7:30 το πρωί και 150 περίπου άτομα φορώντας κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κρατώντας αυτοσχέδιες ασπίδες επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που είχε υπηρεσία φύλαξης της «Βίλας Αμαλία». Οι αντιεξουσιαστές αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς. Η πρώτη ομάδα επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία αν και αιφνιδιάστηκε προχώρησε σε χρήση χημικών προκειμένου να σταματήσει την επίθεση των νεαρών και να τους αναγκάσει να αποχωρήσουν. Ωστόσο την ίδια στιγμή η δεύτερη ομάδα των αντιεξουσιαστών βρήκε την ευκαιρία και αφού έσπασε τις μπάρες και τα προστατευτικά που είχε τοποθετήσει η αστυνομία στο κτίριο και εισέβαλε στο εσωτερικό.

Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Για αποπροσανατολισμό της Κοινής Γνώμης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την ανακατάληψη της Βίλας Αμαλία ως γεγονός ήσσονος σημασίας.

Αυτό που δεν μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τον αποπροσανατολισμό που εννοεί είναι εκείνος που μέχρι τώρα καλύπτει αυτά τα άτομα της Βίλας Αμαλίας.

Και τους ''αγανακτισμένους'' κάποτε της πλατείας Συντάγματος κάποιοι κουκουλοφόροι για αντιπερισπασμό τους διέλυαν Αλέξη θυμάσαι; 
Ξέρεις ποιούς κουκουλοφόρους, αυτούς που ο καθένας εχεί σπίτι του μάσκες,ρόπαλα και μπουκάλια μπύρας 'οπως έχουν οι βουλευτές σου σύμφωνα με τις δηλώσεις τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου