Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ


Κατά ποδας ακολουθεί τον πρωθυπουργό της μνημονιακής αθλιότητας Αντωνάκη, ο… Τσε Τσίπρας. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιανουαρίου θα μεταβεί στο Βερολίνο, με το πρόσχημα της συμμετοχής του σε συνέδριο που πραγματοποιεί το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο οποίο ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, οι πληροφορίες από τις συνήθως καλά πληροφορημένες καθεστωτικές πηγές, όπως π.χ. το «Βήμα», επιμένουν ότι ο… φέρελπις Αλέξης βλέπει πως παρά τις προσπάθειές του να αποφύγει το… μοιραίο (να κυβερνήσει) δε… γλυτώνει κι έτσι πάει γυρεύοντας για επαφές… τρίτου τύπου με σημαντικούς παράγοντες του γερμανικού κατεστημένου:
«Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθούν και να επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες, από πλευρά ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκεται να διευρυνθεί ο κύκλος των συναντήσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην γερμανική πρωτεύουσα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί να «κλειστούν» συναντήσεις και με στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο εν τέλει καταστεί δυνατόν, στους κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά το επικείμενο ταξίδι, με το σκεπτικό ότι ακόμη και το Βερολίνο θεωρεί πλέον συνομιλητή του τον κ. Τσίπρα».
Και με τους φρίκουλες της Βίλας Αμαλίας και με τους παπιγιονάτους του γερμανικού κατεστημένου! Και στ’ αλώνια αλλά και στα σαλόνια! Ο πολιτικός σαλταδορισμός σ’ όλο του το (όλα κι όλα, αριστερό) μεγαλείο!


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου