Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;


Τι κοινό είχαν η CIA, η Μοσάντ, ο Σόρος, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στο προηγούμενο εξετάσαμε τα γενικά περί των αντισυγκεντρώσεων, την προέλευσή τους και την ιστορία τους στην Ελλάδα. Θα επιμείνουμε σήμερα στο τεράστιο αυτό θέμα, αρχίζοντας από το ποιοι κρύβονται πίσω από τις αντισυγκεντρώσεις κατά του εθνικιστικού κινήματος. Φανερά, στη βρώμικη αυτή δουλειά μπαίνουν μπροστά οι οργανώσεις και τα κομματίδια της λεγόμενης «εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς» και οι λεγόμενοι «αναρχικοί» (που στην πραγματικότητα είναι κι αυτοί αριστεριστές). Μέχρι τα «Δεκεμβριανά» του 2008, όλον αυτόν τον εσμό τον κάλυπτε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ (όχι όμως πολύ φανερά, με παρουσία βουλευτών του στις βρωμιές τους…), αλλά στην πραγματικότητα τους πατρονάριζε το βαθύ ΠΑΣΟΚ, με τις διασυνδέσεις που είχε μέσα στο κράτος (με αποκορύφωμα την περίοδο Σημίτη). Και βέβαια, οι δύο γνωστές υπηρεσίες, η CIA και η Μοσάντ, κατόπιν εντολών του Σόρος.

Αλλαγή παρακρατικής φρουράς στον καιρό του Μνημονίου.

Σταδιακά, μετά τα Δεκεμβριανά και μέχρι την εποχή των Μνημονίων, η επιρροή του ΠΑΣΟΚ μειωνόταν και ανέβαινε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Εν τω μεταξύ, τα διεθνή αφεντικά ενοποίησαν την «εξωκοινοβουλευτική αριστερά», μαζεύοντας τις διάφορες σταλινικές, τροτσκιστικές, μαοϊκές κ.λπ. συμμορίες (όσες βρίσκονταν εκτός ΣΥΡΙΖΑ…) στο μόρφωμα της ΑΝΤΑΡCIA, για να ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση. Μόλις μπήκαμε και επισήμως στον καιρό του Μνημονίου, έγινε η επίσημη αλλαγή παρακρατικής φρουράς: το ΠΑΣΟΚ απομακρύνθηκε τελείως και τους ανέλαβε πλέον επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ, με… επιστάτη την ΑΝΤΑΡCIA. Η οποία, ομοίως, από ουρά του ΠΑΣΟΚ που ήταν αρχικά, έγινε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους κουκουλοφόρους αγκαλιά.

Μέχρι που φτάσαμε σήμερα στην επίσημη και απροκάλυπτη πλέον «υιοθέτησή» τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η «υιοθέτησή» τους έγινε θεωρητικά μέσα από το κείμενο της «πολιτικής απόφασης του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία αναφέρει τα εξής: «Στο ακρότερο σημείο αυτού του μπλοκ εντάσσεται η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, η οποία αποτελεί προπομπό ολοκληρωτικών εξελίξεων και συνιστά απειλή για τη δημοκρατία, τα κοινωνικά δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών. Η Αριστερά ως ιστορικά ασυμφιλίωτη δύναμη και πολέμια του φασισμού πρωτοστατεί στην ανάπτυξη ενός ευρύτατου αντιφασιστικού αντιρατσιστικού κινήματος, τόσο με όρους ιδεολογίας όσο και πρακτικής (συλλογική δράση, αντιφασιστικές επιτροπές, επιτροπές περιφρούρησης κτλ)». Πρακτικά, η «υιοθέτηση» τους έγινε προ ημερών, στην πανελλαδική (!!!) «αντιφασιστική» μάζωξη της Καλαμάτας, της οποίας η διοργάνωση, κινητοποίηση και χρηματοδότηση έγινε καθ’ ολοκληρίαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις βουλευτές του οποίου ήταν επικεφαλής συμμοριών που κραύγαζαν «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Τότε στο Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά».

Ποιος ωφελείται;

Κι εδώ προκύπτει το κλασσικό αστυνομικό ερώτημα: ποιος ωφελείται; Ωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια ανάσα από την εξουσία, από την πλήρη ταύτισή του με τους κουκουλοφόρους; Ή μήπως ωφελούνται άλλες δυνάμεις του συστήματος και υποχρεώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να τις βοηθήσει γιατί αυτό απαιτεί το συμφέρον του συστήματος, στον αγώνα κατά του κοινού εχθρού του, που είναι η Χρυσή Αυγή; Ιδού η απορία!

Η ανάγκη για έναν νέο… μπαμπούλα.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση και ο βασικός της πλέον πυλώνας –η ΝΔ- κρατιέται στην εξουσία με την ανοχή ενός μέρους των Ελλήνων, κυρίως των πιο εύπορων, αλλά και των ηλικιωμένων (60+) . Όχι με την υποστήριξη! Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει, μας τελείωσε. Η ανοχή εξασφαλίζεται με διάφορους τρόπους: με εκβιαστικά διλήμματα του τύπου «ευρώ ή καταστροφή», με τη λογική «το μη χείρον βέλτιστον» (μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), με την καλλιέργεια της ηττοπάθειας («τι να κάνουμε, δεν υπάρχει άλλη λύση»), με την προσδοκία ότι «θα βελτιωθούν τα πράγματα» («success story», έρχονται 17 εκατομμύρια τουρίστες, αξιοποίηση του πλούτου της χώρας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» κ.α.) και με την προπαγάνδα των ΜΜΕ που προωθούν όλα τα προαναφερόμενα. Όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται ολοένα και πιο πολύ πως τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο, πως τα Μνημόνια και τα νέα μέτρα δεν τελειώνουν, πως δουλειές δεν υπάρχουν, πως τα χαράτσια μένουν, πως ο ενεργειακός πλούτος δεν αξιοποιείται, πως οι λαθρομετανάστες όχι μόνο δε φεύγουν αλλά γίνονται και περισσότεροι κ.τ.λ. Πρέπει, λοιπόν, το σύστημα να εφεύρει έναν νέο μπαμπούλα, για να βαστήξει τον κόσμο στο μαντρί.

Η ΝΔ, τα άκρα και ο… εμφύλιος.

Ο νέος μπαμπούλας βρέθηκε και είναι ο κίνδυνος… εμφυλίου πολέμου από τα 2 άκρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή! Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε τις προάλλες ένα όργανο του (φον) Αντωνάκη:
Η ασυλία των άκρων οδηγεί σε εθνική καταστροφή
«Υπάρχουν ακόμη αρκετοί φασιστικοί θύλακες ένθεν και ένθεν του πολιτικού φάσματος. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κυριαρχήσουν. Δεν πρέπει να αφήσουμε ένα άθλιο 4%-5% να κυριαρχήσει του υπόλοιπου 95% που θέλει την Ελλάδα ενωμένη. Φτάνει πια με τους ληστοσυμμορίτες, τους κομμουνιστές, τους δεξιούς, τους χουντικούς, τους Μελιγαλάδες και όλο αυτό το μαύρο – κόκκινο σκηνικό που κάποιοι επιχειρούν να στήσουν προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους… Τώρα που είναι η στιγμή της μεγάλης συστράτευσης εμείς θα συζητάμε με όρους Εμφυλίου; Φτάνει πια. Ας τους απομονώσουμε γιατί αλλιώς η εθνική καταστροφή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την οικονομική».=

Μόλις ακούνε για Μελιγαλάδες κόβουνε λάσπη!

Δε χρειάζεται, λοιπόν, πολύ μυαλό για να βρούμε ποιο θα είναι το κύριο σύνθημα της ΝΔ στις επόμενες εκλογές: «Ή εμείς ή τα άκρα και ο εμφύλιος πόλεμος». Ο μεγάλος χαμένος απ’ αυτή την ιστορία θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Που δεν είναι πλέον το κόμμα του 4%, αλλά του 27%. Και μέσα σ’ αυτό το 27% υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Κυρίως πολλοί «κεντροαριστεροί» πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θέλουνε την ησυχία τους για να ξαναπέσουνε στη μάσα. Όχι να πάρουν τ’ άρματα και να βγούνε στο κλαρί! Όλοι αυτοί μόλις ακούνε για Μελιγαλάδες και τέτοια, κόβουνε λάσπη. Σου λέει, κάλλιο να πληρώνω τα χαράτσια μια ζωή, παρά να καταλήξω στα… γουναράδικα. Κάτι τέτοιοι, λοιπόν, ή επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ (τώρα κιόλας που ξανάγινε… κυβερνο-ΠΑΣΟΚ), ή πάνε ντουγρού στο κόμμα της Συγγρού, στερώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά. Κι όσο θα ανεβαίνουν οι τόνοι από τα «αντιφασιστικά μέτωπα» του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο περισσότεροι θα του λακάνε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυσιάζεται για να σωθεί το σύστημα.

Γιατί, όμως, αυτοκτονεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί αυτό του επιβάλλουν τα μεγάλα αφεντικά! Που θέλουν οπωσδήποτε να διατηρήσουν εν ζωή την ΝΔ, γιατί αν πάρει την κατηφόρα που πήρε το ΠΑΣΟΚ, οι περισσότεροι ψηφοφόροι της θα καταλήξουν στην Χρυσή Αυγή και τότε… Θυσιάζεται, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ για να σωθεί το σύστημα. Εξάλλου, αυτή η… θυσία δεν είναι και για θάνατο. Αφού έτσι κι αλλιώς έχει αποφασιστεί από τους διεθνείς τοκογλύφους η επόμενη συγκυβέρνηση της χώρας να είναι οικουμενική –με κορμό το δίδυμο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- (για να «μην κάνουν παιχνίδι τα βλαμμένα της Χ.Α.», όπως ομολόγησε ο Τσατσόπουλος), τι σημασία έχει ποιος θα ’ρθει πρώτος και ποιος δεύτερος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου