Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η ΜΙΤ ανασυντάσσεται με στόχο την ελληνική Θράκη

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ψηφιστεί από την τουρκική εθνοσυνέλευση αλλαγή του νόμου 2937 που διέπει τις αρμοδιότητες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ (Milli Istihbarat Teskilati)

Με την τροποποίηση του νόμου που προωθεί ο αρχηγός της ΜΙΤ Hakan Fidan (διορισθείς από τον Ερντογάν το 2010), η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών αποκτά ευρύτατες αρμοδιότητες, τέτοιες που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο κράτος του δυτικού κόσμου. Λέγεται ότι ως πρότυπο για τον καινούργιο νόμο ο επικεφαλής της ΜΙΤ είχε το μοντέλο που ακολουθούν οι Επαναστατικοί Φρουροί του Ιράν. Ο νόμος που θα ψηφιστεί (και ως προς τούτο μην έχουμε καμία αμφιβολία) δίνει απεριόριστες αρμοδιότητες και ελευθερίες δράσεως στην ΜΙΤ, τέτοιες που μόνο σε πολύ αυταρχικά καθεστώτα συναντάμε. Ισχύει βέβαια για τις υπηρεσίες πληροφοριών κάθε χώρας ότι αποτελούν αντανάκλαση του καθεστώτος που υπηρετούν, κάτι που ισχύει και για την δική μας ΕΥΠ (τα συμπεράσματα για την λειτουργία της ΕΥΠ ανήκουν στον αναγνώστη).

Αυτό που ενδιαφέρει την Ελλάδα από το προς ψήφιση νομοσχέδιο είναι ότι η ΜΙΤ θα έχει την «δυνατότητα» να επιχειρεί προληπτικά στο εξωτερικό (δηλαδή και στην Ελλάδα) εναντίον δυνητικών εχθρών που μπορούν να εμποδίσουν την πραγματοποίηση των τουρκικών εθνικών στόχων! Αυτές τις επιχειρήσεις η ΜΙΤ θα μπορεί να τις εκτελεί κατά το δοκούν χωρίς να διέπεται η δράση της από συγκεκριμένες νομικές διατάξεις. Για να το διατυπώσουμε εις την απλή Ελληνική η ΜΙΤ θα μπορεί να δολοφονεί στην Ελλάδα ( Έλληνες ή μη), να καίει τα δάση μας και όλα αυτά να γίνονται νόμιμα γι΄ αυτούς, ενώ έως τώρα γινόταν μεν, αλλά παρανόμως σύμφωνα με την ισχύουσα τουρκική νομοθεσία.

Επίσης, η ΜΙΤ θα μπορεί να διεξάγει ψυχολογικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό, να συκοφαντεί πολίτες τους οποίους θεωρεί «απειλή» και να χρησιμοποιεί ιστοσελίδες και «συλλόγους» για να υλοποιεί αυτές τις επιχειρήσεις. Είναι απολύτως προβλέψιμο τι θα επακολουθήσει με τους δεκάδες συλλόγους των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια και δυστυχώς νομιμοποιούνται κιόλας από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αντεθνικοί σύλλογοι και σωματεία, στα γραφεία των οποίων εμφανίζονται και μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα λειτουργούν ως κέντρα παραπληροφόρησης και κέντρα ψυχολογικού πολέμου υπό την αιγίδα της ΜΙΤ.

Η Ελληνική Θράκη κινδυνεύει από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, που είναι το κέντρο της ΜΙΤ στην Βόρεια Ελλάδα με προεκτάσεις και πλοκάμια σε Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση υποταγμένη στους διεθνείς τοκογλύφους και την Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν θέλει να αντιμετωπίσει την προφανή απειλή.


xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου