Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ έδινε “μαύρο” χρήμα σε αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις!


«Σημεία και τέρατα» αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τα 116 εκατομμύρια ευρώ «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. 

Χρήματα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Τζέφρυ και τους υπόλοιπους ‘‘πρυτάνεις’’ της κλεψιάς και της διαφθοράς, προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι αλλά και να εξυπηρετήσουν βρώμικα πολιτικά σχέδια. Ενδεικτικό της διαχείρισης αυτών των ‘‘μαύρων χρημάτων’’ είναι και τα διάφορα τιμολόγια για εκδηλώσεις, οι οποίες ή δεν έγιναν ποτέ ή ήσαν εντελώς άσχετες με την κομματική δράση του ΠΑΣΟΚ. Το παρακάτω παράδειγμα, όπως περιγράφεται από το καθεστωτικό ‘‘Έθνος’’, είναι χαρακτηριστικό του σε τι ‘‘αετονύχηδες’’ πηγαίνουν τα χρήματα  του Έλληνα φορολογούμενου: «Για παράδειγμα, υπάρχει ένα τιμολόγιο τον Μάρτιο του 2008 αξίας 80.250 ευρώ με την αιτιολογία ‘‘ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος 20 Μαρτίου’’. Την συγκεκριμένη ημερομηνία όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία εκδήλωση, αλλά στο Σύνταγμα υπήρχε μια αντιρατσιστική συγκέντρωση από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και άλλους φορείς άσχετους με το κόμμα».

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες, προκειμένου να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε τι έγινε. Το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτούσε ‘‘υπογείως’’ αντιρατσιστικές οργανώσεις. Με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού Λαού κάποιοι ανεπάγγελτοι τον έβριζαν ως ‘‘ρατσιστή’’! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια ήταν η συγκεκριμένη αντιρατσιστική συγκέντρωση, διοργανωμένη από κομματίδιο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Σίγουρα, όμως, δεν θα ήταν και η μοναδική. Και θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο η Δικαιοσύνη να εξετάσει σε βάθος το όλο ζήτημα. Γιατί τα χρήματα τα οποία πηγαίνουν ως κομματική χρηματοδότηση, χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς; Με ποιο δικαίωμα το ΠΑΣΟΚ μοίραζε παρανόμως και εντελώς ανήθικα τα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού σε διάφορους άεργους τύπους, οι οποίοι τα ξόδευαν προς όφελος των δικαιωμάτων των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών; Υπόλογοι, νομικά, ηθικά, πολιτικά, στην όλη υπόθεση είναι όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και οι ‘‘ευαίσθητοι’’ δήθεν αντιρατσιστές, που ‘‘κάνανε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα’’. Και όμως τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τους παχυλά χρηματοδοτούμενους αυτούς ανθέλληνες συχνά-πυκνά είχαμε (και έχουμε) προτάσεις για να τεθεί εκτός νόμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Εδώ, ισχύει κυριολεκτικά η ρήση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο Νοικοκύρης». Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας ο οποίος θα απαιτήσει όχι μόνο να επιστραφούν τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού Λαού αλλά και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει όλοι αυτοί που καταλήστευσαν και σπατάλησαν τον κρατικό κορβανά, προκειμένου να κάνουν κάθε είδους ‘‘αγαθοεργίες’’ και να εξυπηρετήσουν τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα.


xryshaygh.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου