Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μάλλον για ηλίθιους έχουν περάσει εμάς τους Έλληνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μας δουλεύουν αγρίως! Έτσι, σε μια ακόμα τηλεοπτική του εμφάνιση (από τις χιλιάδες), ο… πολυπράγμων Δ. Στρατούλης («βοήθεια, με χτυπάει η Χρυσή Αυγή»…), στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα mega» αποκάλυψε πως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πληρώσει το περιβόητο χαράτσι της ΔΕΗ.

Στο σημείο αυτό, κάποιος από τους παρισταμένους τον ρώτησε αν η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα – και ειδικότερα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει κάνει στις περιπτώσεις πολλών χιλιάδων Ελλήνων, στην συντριπτική των πλειοψηφία ανήμπορων ανθρώπων, που αδυνατούσαν να πληρώσουν.

Στο… ιστορικό αυτό σημείο, ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε για πρώτη ίσως φορά στη ζωή του την αλήθεια: «Όχι δεν το πλήρωσε και δεν του έκοψαν. Προφανώς του το πήγαν στην εφορία. Όπως και σε μένα και σε πολλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές που δεν πληρώσαμε το χαράτσι».

Και τι γίνεται άραγε με τις οφειλές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχουν ακόμα; Όχι, απάντησε ο «βοήθεια, με χτυπάει η Χρυσή Αυγή» Στρατούλης, συμπληρώνοντας πως οι οφειλές πέρασαν στην εφορία και οι… επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν εκεί να τις πληρώσουν. Τότε, προς τι όλη αυτή η… επαναστατική καυχησιολογία τους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου