Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μάθε για την απόκρυφη δράση των μουφτήδων...


  • Μάθε για τους μαύρους μάγους τους λεγόμενους ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ της Κομοτηνής  τα παρακάτω:
  •  Όταν θέλουν αυτοί οι ακατανόμαστοι να  χτυπήσουν μέσω της μαύρης μαγείας αστρικά κάποιον ισχυρό αντίπαλο σε θέση κλειδί, τότε καλούν οντότητα με κατάλληλες τελετουργίες και θυσίες, διαμέσου της τρομοκρατίας, στέλνοντας  "στοιχειακά", που όταν αυτά βρουν κάποιο αδύνατο σημείο στον αντίπαλο των  θανατώνουν με την  εμφάνιση μιας βαριάς αρρώστειας.

  • Αυτό είναι το ένα σκέλος της επίθεσης που κάνουν, διότι σ' ένα πόλεμο αυτοί χτυπάνε πάντα πρώτοι... 
  • Ακόμη επικαλούνται συχνά πρόσωπα άλλων μάγων από την  Πόλη, όπου έδρασαν περίπου το 1055 μ.χ και διάφορα άλλα πνεύματα... Κυρίως οι τεχνικές διεργασίες αυτές προέρχονται από την  αραβική κουλτούρα, η οποία είναι κατά ένα μέρος  προερχόμενη από την Περσική αυτοκρατορία, επί εποχής του δοξασμένου Σπαρτιάτη βασιλέα ΛΕΩΝΙΔΑ στις Θερμοπύλες. Να θυμάστε ότι οι Έλληνες τότε στην ουσία νίκησαν την μαύρη μαγεία, είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν, αλλά θα γίνει και στο μέλλον...

  • Σήμερα όλοι αυτοί συνεργάζονται στενά με υψηλά άτομα και  με μάγους από την Κων/πολη με σκοπό την κατάκτηση της πατρίδας μας.
Τα κέρδος για τους  εχθρούς μας συνέλληνες είναι περισσότερη εξουσία εις βάρος μας, ενώ για τις αστρικές οντότητες που επικαλούνται το αντάλλαγμα είναι ότι τους παρατείνουν την ζωή τους στο αστρικό πεδίο, παραβιάζοντας βέβαια τους Φυσικούς Νόμους και, όταν φθάσουν στο κατάλληλο ενεργειακό σημείο με την δύναμη της τελετουργίας  τους υλοποιούν, ενώ οι συνεχιστές τους, όταν πεθάνουν και, πηγαίνοντας  στο ανάλογο  αστρικό υποπεδίο, κάνουν μαθητεία  αναμένοντας την  ενσαρκωσή τους δίπλα στους μεγάλους διδασκάλους τους.



http://iokh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου