Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Το εξώδικο της Χρυσής Αυγής στο ΕΣΡ

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το νομικό της τμήμα, κατέθεσε εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ για το θέμα των Ιμίων και τη μη προβολή του από τα κανάλια...

Ποιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: " Η κρατική τηλεόραση του Σαμαρά, σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης είδε... 2.000 κόσμο στην συγκέντρωση για τα Ίμια. Τα υπόλοιπα κανάλια της διαπλοκής δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, παρ' όλο που είχε δοθεί το ελεύθερο σε όλους να στήσουν κάμερες και να πάρουν πλάνα (ορισμένοι είχαν μέχρι και βανάκια για ζωντανές συνδέσεις). Μόνο το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 έπαιξε ρεπορτάζ ενός ολόκληρου λεπτού (!), που το βράδυ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ μη τυχόν και ξεσηκωθεί ο κόσμος".
Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι " Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος. Την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου. Όλοι είδαν την επίσκεψη Καμένου και πέντε παρατρεχάμενων στη Λάρισα, κανείς όμως δεν είδε την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε 50.000 κόσμο στο κέντρο των Αθηνών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου