Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΟΪΜΠΛΕ – ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ!


Προχθές, 9 Ιανουαρίου, η έγκριτη ιστοσελίδα μας –που ξέρει πάντα τι γράφει- δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Τσίπρας στη Γερμανία για επαφές με το κατεστημένο».
Βέβαια, ο Τσίπρας πηγαίνει στη Γερμανία με αφορμή κάποιο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο οποίο ανήκει. Αυτά επισήμως. Στην πραγματικότητα πηγαίνει για να… γοητεύσει τους παράγοντες του γερμανικού κατεστημένου, ώστε να του επιτρέψουν κάποια στιγμή να τους υπηρετήσει ως κατοχικός πρωθυπουργός της χώρας. Και να που ήρθε και η επιβεβαίωση!
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του mega, εχθές το βράδυ, ο… κομμαντάντε Τσίπρας έκλεισε συνάντηση με τον… υπασπιστή της φράου Μέρκελ, τον αντιπαθέστατο Σόϊμπλε, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η συνάντηση θα γίνει κατόπιν σχετικού αιτήματος του… κομμαντάντε Τσίπρα και έκλεισε πριν από τα Χριστούγεννα.
Παρ’ όλα αυτά, ο… κομμαντάντε που περνάει τους Έλληνες για χαζούς (και τους οπαδούς του για ακόμα πιο χαζούς…), απέκρυψε τη συγκεκριμένη συνάντηση από το πρόγραμμά του, που δημοσιεύτηκε προχθές στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος.

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου