Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΝΑΖΙ!


Όπως είναι γνωστό, προχθές το βράδυ ο αμερικανοκομμουνιστής… leader of SYRIZA παρουσιάστηκε επίσημα ενώπιον του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου, για να δώσει τις… εξετάσεις του για το… χρίσμα, ως… ντροπαλή κορασίδα. Ομίλησε, λοιπόν, στην εκδήλωση που του είχαν ετοιμάσει τα Ινστιτούτα Brookings και Levy και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής (κίνδυνο και για τον ίδιο και τους ομοίους του, του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, αλλά και για τα συμφέροντα των αμερικανοσιωνιστών ακροατών του) και εμμέσως πλην σαφώς απεύθυνε έκκληση προς τους εξουσιαστές:

«Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, στέκομαι μπροστά σας και ντρέπομαι βαθιά αλλά θα πω ότι κανένα από αυτά τα μαθήματα δεν το έχει πάρει η Ευρώπη. Ένα άλλο πράγμα που µας έχει διδάξει η κρίση του 1929 είναι ότι, εάν η πολιτική τάξη αποτύχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής της κατάρρευσης, και η οικονομική κάμψη μετατραπεί σε ύφεση, οι Ναζί θα βρεθούν σύντομα στο Κοινοβούλιο. Και στο Κοινοβούλιο της χώρας µου, είμαστε υποχρεωμένοι κάθε μέρα να καθόμαστε απέναντι από µια πτέρυγα των Ναζί κακοποιών που προωθούν τον αντισημιτισμό και χαιρετούν όπως ο Αδόλφος Χίτλερ».

Το γελοίο ανθρωπάκι που ηγείται του Σύριζα υβρίζει την Χρυσή Αυγή για να γίνει αρεστός σε Αμερικανούς και Σιωνιστές. Μόνη λύση για την Ελλάδα είναι μια Εθνική ηγεσία και όχι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που προσκυνάνε την ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ.



ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου