Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκέμβριος 2012

Κριός:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 25 του μήνα που σημαίνει πως πρέπει να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές κάτι πριν το πεις και κυρίως πριν το κάνεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στις 11 και 16 του μήνα, αντίστοιχα, περνούν στο ζώδιο του Τοξότη και, ενώ ο παλιός χρόνος φεύγει, εσύ είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάτι νέο που το λένε έρωτα και μπορεί να έχει και «accent» εξωτερικού. Να θυμάσαι ότι είναι κρίμα να αναβάλεις συνέχεια για αύριο όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα. Μην αφήσεις την Πανσέληνο στις 28 του μήνα να σε βρει εγκλωβισμένο στο ασανσέρ των θέλω και των πρέπει σου, αποφάσισε σε ποιον όροφο θα είναι πιο γεμάτη η ψυχή σου τη νέα χρονιά.
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Κωδικός: Τακτοποίηση. Αυτός ο μήνας σε καλεί να βάλεις σε τάξη ό,τι πρωτύτερα είχε μείνει σε εκκρεμότητα. Αυτό το «ό,τι» αναφέρεται σε χρέη, λογαριασμούς, υποχρεώσεις ή μυαλό γενικότερα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο Σκορπιό, μέχρι τις 16 και 10 του μήνα αντίστοιχα, είναι σύμμαχοί σου ενώ η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου επιδιορθώνει τα φτερά, παροτρύνοντάς σε να ξεκινήσεις και πάλι να ονειρεύεσαι. Επικεντρώσου στο στόχο σου, στις 21 του μήνα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου, συλλαβίζει αργά τη λέξη καριέρα και ζητά τη προσοχή σου. Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Δεν θα τύχει, θα πετύχει!




Ταύρος:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί  η δουλειά σου και τα οικονομικά σου να είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το μήνα όμως και τα «αισθηματικά» σου τα έχεις ανοιχτά και ψάχνεις όχι μόνο για τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και για κάποιες απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που δεν κατάφερε να σου απαντήσει κανείς. Μέχρι τις 16 του μήνα η Αφροδίτη σου υπενθυμίζει ότι στα ερωτήματα αυτά δεν χωρά άλλη αναβλητικότητα. Αν έχεις ανάγκη την παρουσία του/της, να το επιδιώξεις. Ρίξου στο στίβο των σχέσεων με διεκδικητικότητα. Μην περιμένεις να αλλάξουν μαγικά τα πράγματα, εσύ πρέπει να αλλάξεις πρώτα. Στις 28 του μήνα έλεγξε τα εσωτερικά σου φρένα, η κούρσα της Πανσελήνου θα έχει τρελές ταχύτητες.

 Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις




Είναι πλέον καιρός να αφήσεις στην άκρη του μυαλού σου τον Ταυρομάχο που σε ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον Άρη στον Αιγόκερω, σε θέλει οργανωμένο και πειθαρχήμενο και σου δίνει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει από το μυαλό σου νέα σχέδια. Ό,τι καινούργιο έχεις σκεφτεί τόσο καιρό και δεν μπορούσες να το υλοποιήσεις, βάλ’ το πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ας υπάρχει ο Κρόνος της ταλαιπωρίας που δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει την παρουσία του. Όμως στις 27 του μήνα το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα σου φέρνει δώρο, σαν μάγος, ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάθε τι θα βρει τη λύση του και εσύ πρέπει να ξαναβρείς τον εαυτό σου.




Δίδυμοι

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άνοιξε το λεξικό, πήγαινε στο γράμμα Ο και αναζήτησε τον ορισμό της λέξης όριο! Διάβασέ τον καλά και επιτέλους αποφάσισε να τον εφαρμόσεις και λίγο στη ζωή σου. Μην επιρρίπτεις όλες τις ευθύνες στον αναδρομιασμένο Δία, πρέπει και εσύ να αρχίσεις ταχύρρυθμα μαθήματα ισορροπίας γιατί η ζωή απαιτεί να περπατήσεις και πάλι σε λεπτές ισορροπίες. Η υπεραισιοδοξία κρύβει πλάνη αλλά η Σελήνη στις 13 του μήνα θα προσπαθήσει να φωτίσει κάθε σκοτεινό σημείο που δεν βλέπεις ή αποφεύγεις να δεις. Το ραδιόφωνο της καρδιάς σου θα παίζει στη διαπασών με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου στις 16 του μήνα. Χαμήλωσε την ένταση λίγο, πρέπει να βρεις και λίγη ηρεμία.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις


Αν σηκώσεις λίγο το κεφάλι, έστω λίγο, από τη δουλειά θα δεις ότι η υπόλοιπη ζωή σου είναι σχεδόν ανύπαρκτη αφού μέχρι τις 25 του μήνα, με τη παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, πέφτεις κανονικά με τα μούτρα στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και τα πράγματα (όλα δηλαδή τα υπόλοιπα) θέλουν ξανά την φροντίδα σου για να πάρουν μπροστά. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, μόνο, έτσι, λίγο να βάλεις το δημιουργικό σου χέρι πάνω τους και το σοφό σου πόδι στα χαλασμένα τους τα φρένα. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα ρίχνει τα θεμέλια στα εργασιακά και οικονομικά σου σχέδια ενώ η Πανσέληνος στις 28 του μήνα μπορεί να βαλθεί να σε πιέσει. Έλα, μη βγάζεις αναθυμιάσεις φόβου, έχεις ξαναζοριστεί πολλάκις. Όπως έλεγε και ο Μποστ «και αυτό θα περάσει».



Καρκίνος:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης, απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 25 του μήνα, φέρνει ένταση στη σχέση σου. Κράτα σε χαμηλά επίπεδα τις προσδοκίες σου γιατί «οι σχέσεις καλλιεργούνται και θέλουν δουλειά», όπως είπε ο Γκαίτε. Επίσης, δεν είναι κάπως κουραστικό να κάνεις απολογισμό ανά τέταρτο, διερωτώμενος τι έγινε σωστά, τι δεν έγινε και τι θα μπορούσε να είχε πάει  καλύτερα αν είχες και εσύ ενεργήσει διαφορετικά; Ήρθε η στιγμή να ξαναθυμηθείς την καρδιά σου και να την αφήσεις να σε πάει εκεί που εκείνη ξέρει καλύτερα. Αυτό το καλύτερα θα σε βοηθήσει να το ορίσεις ο Ήλιος που περνά στις 21 του μήνα απέναντι από το ζώδιό σου και σαν προβολέας θα φωτίσει ανεπάρκειες και αδύναμα σημεία. 

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις


Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάζεσαι πάλι σε πολλά επίπεδα. Η δουλειά είναι οκ αλλά είναι πολλή και όχι ακριβώς όπως θα την ήθελες. Οι αλλαγές που έχεις κάνει έχουν δώσει μεν καρπούς αλλά δεν έχουν γεμίσει επαρκώς το καλάθι της πληρότητάς σου. Υπομονή. Την έχεις ξανακούσει πολλάκις αυτή τη λέξη – συμβουλή, είσαι μαθημένος σε αυτή. Βαλ’την στην καθημερινότητά σου και πάλι. Η νέα Σελήνη, στις 13 του μηνός, ο Ερμής και η Αφροδίτη, στις 11 και 16 του μήνα αντίστοιχα, δίνουν και πάλι ευκαιρίες. Ρίξου στο στίβο της διεκδίκησης, πρέπει να το ιδρώσεις το φανελάκι για να έρθει η αλλαγή που περιμένεις, και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ευνοείσαι. Εκμεταλλεύσου το.





Λέων:

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και Ήλιος στο ίδιο ζώδιο σε βρίσκουν αποφασισμένο να σηκώσεις την μεγάλη ταφόπλακα από το στήθος σου και να σταματήσει εδώ και τώρα το μεγάλο ψυχοπλάκωμα που δεν λέει να φύγει. Τέρμα στην μελαγχολία, στις μοναχικές νύχτες, στην αυτοκριτική, στον καθρέφτη που σου κάνει παράπονα. Ο αναδρομιασμένος Ερμής του προηγούμενου διαστήματος μπορεί να έκανε σαν ταλαιπωρημένο γρασίδι την πλούσια χαίτη της ψυχής σου, όμως να θυμάσαι ότι τα καλύτερα είναι εδώ. Και αυτό δεν χρειάζεται ούτε να στο πουν, ούτε να το διαβάσεις, φτάνει που το  νιώθεις. 
Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Φαντάσου ότι μέχρι και τα Χριστούγεννα, σαν ένα άλλο ξωτικό στο εργαστήρι παιχνιδιών του Άγιου Βασίλη, θα εργαστείς πυρετωδώς. Οι γύρω σου απαιτούν και πάλι το παλιό καλό δυναμικό και περήφανο λιοντάρι που ήσουν. Ναι, πρέπει να απλωθείς, να επεκταθείς, να δυναμώσεις και να βγάλεις από το χέρι την ηττοπάθεια, που την φοράς στο δεξί σαν κόσμημα τόσο καιρό και έχει σφηνώσει. Το χθες στο έδωσε ό,τι ήταν να δώσει, οπότε μην κρατιέσαι νευρωτικά από την ανάμνηση ανεκπλήρωτων ονείρων του παρελθόντος αλλά ονειρέψου και πάλι σε χαμηλές πτήσεις. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα στις 27 του μήνα θα προσπαθήσει να σε κρατήσει προσγειωμένο τον περισσότερο καιρό, τουλάχιστον θα το προσπαθήσει!





Παρθένος:



Αισθηματικές Προβλέψεις

«Μέσα σου να σκάβεις. Μέσα σου είναι η πηγή κάθε καλού και πάντα θα μπορεί να αναβλύζει αν πάντα σκάβεις» έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος, που σημαίνει ότι η δουλειά και η αναμέτρηση είναι με τον εαυτό σου. Αν δεν καλλιεργήσεις το μαγικό σου κήπο δεν θα δεις ανθοφορία, που σημαίνει ότι πρέπει να ξεχορταριάσεις τις τσουκνίδες και τα ξερά και να βάλεις λίπασμα στο έδαφος. Ο Άρης, μέχρι τις 25 του μήνα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σε γεμίσει με τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας και πάθους ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα των σχέσεών σου. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, μέχρι τις 16 του μήνα, φέρνει συναντήσεις ενώ η νέα της θέση, στον Τοξότη, τη ζεστασιά που τόσο καιρό περίμενες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Ο Δίας βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, και στο δόξα πατρί σου, φέρνοντάς σου μια αστάθεια, ένα στραβοπάτημα, μια συμπαντική απόκλιση. Ό,τι κάνεις, το κάνεις με κόπο και με την όπισθεν. Εκεί όμως που νιώθεις κουρέλι, ο Άρης στον Αιγόκερω, μέχρι τις 25 του μήνα, σε κάνει τουλάχιστον να νιώθεις σαν χρυσό κουρέλι και με λίγη καλή πίστη θα ξαναβρείς το κέφι και το μπρίο σου. Μέχρι τις 10 του μήνα ο Ερμής θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιο του Σκορπιού και θα σημάνει λήξη συναγερμού σε μια καθημερινότητα που ένιωθες ότι βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Οι μέρες θέλουν ψυχραιμία. Τώρα τελευταία, την χάνεις εύκολα. Βρες τον παλιό σου ζαμανφουτισμό και ενεργοποίησέ τον.



Ζυγός:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα γνωμικό λέει πως «ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν εμείς κοιτάμε κάπου αλλού». Αναθάρρησες, πήγες κάπως να τσουλήσεις στην ανηφόρα και μετά κόλλησες πάλι. Πάρε φόρα και ξαναπροσπάθησε. Η νέα Σελήνη στο Τοξότη θα σε βοηθήσει. Για όλα φταίει ο μεγεθυντικός φακός που χρησιμοποιείς τελευταία. Τα βάζεις όλα από κάτω και τα αναλύεις, τα μιρμιρίζεις, τα κουράζεις. Άφησε τα πράγματα να συμβούν. Στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στον Υδροχόο και υπόσχεται να αφυπνίσει τα συναισθηματικά σου που είχαν πέσει σε χειμερία νάρκη. Οι συναισθηματικές ανάγκες δεν χρειάζονται μεγέθυνση αλλά αγκαλιές και χάδια. Αυτά να αναζητήσεις, αυτά να εμπνεύσεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις


Με τον Άρη στον Αιγόκερω, μέχρι τις 25 του μήνα, είναι φορές που νιώθεις σαν παλαιστής και η καθημερινότητα γίνεται ένα ρινγκ στο οποίο πασχίζεις να κρατηθείς όρθιος. Ο Ερμής, έχοντας σταματήσει την ανάδρομη πορεία του Σκορπιό, προωθεί τις εξελίξεις στα οικονομικά σου ζητήματα που είχαν νεκρώσει το προηγούμενο διάστημα. Για καιρό αισθανόσουν ακινητοποιημένος. Μπες στο στίβο της αποφασιστικότητας και με συνέπεια και ευθύνη αντιμετώπισε τυχόν δυσκολίες σε αυτό το τομέα που μπορεί να φέρει ως πεσκέσι το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα. Ό,τι ήταν να δεις το είδες και η εποχή της δράσης έχει ξεκινήσει, όσο και αν αρνείσαι να κουνηθείς. Ήρθε ο καιρός να πάρεις αυτό που σου αξίζει, αρκεί να στρέψεις τα μάτια σου στην σωστή κατεύθυνση.



Σκορπιός:

Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η οικογένεια σου θα χτυπήσει την εξώπορτα της καρδιάς σου για να της χαρίσεις τη ζεστασιά σου που τόσο της έλειψε τους προηγούμενους μήνες. Η Αφροδίτη, που κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 22 του μήνα, επιδρά στον ερωτικό τομέα και σε παροτρύνει να αφήσεις τις αλλαγές να σου συμβούν.  Έχεις μια πελώρια ανάγκη ανανέωσης και κυρίως ισορροπίας γιατί το τελευταίο καιρό σαν κουλουβάχατα να έχουν γίνει τα πράγματα. Υπάρχει μια ρομαντική επίστρωση πάνω σου και ένας αγριορομαντισμός. Κάνεις τραμπάλα ανάμεσα σε γείωση και απογείωση. Κάνε τσουλήθρα και ξεγλίστρησε από αυτά που δεν σε εκφράζουν αλλά εξακολουθείς να τα έχεις στη ζωή σου και θα δεις ότι αυτή η απογείωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις


Επιτέλους συνδέεσαι ξανά με όλη τη χαμένη σου δύναμη. Ο νέος μήνας μπορεί να σε βρίσκει κουρασμένο από το ατέλειωτο σπασμένο τηλέφωνο που έπαιζες χωρίς να θες αλλά το τηλέφωνο επιτέλους επιδιορθώνεται. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα δημιουργεί μια πολύ καλή όψη και είναι σαν ένα αόρατο συμπαντικό χέρι να σε σπρώχνει στον δρόμο της δικαίωσης, ή αλλιώς στον πυρετό της δόξας, πάντα όμως με αντάλλαγμα τη προσπάθεια και την αφοσίωσή σου. Ο ελεύθερος χρόνος συρρικνώνεται και η ατζέντα βρίθει υποχρεώσεων με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 25 του μήνα, όμως τίποτα δεν σε φοβίζει, τίποτα δεν σε κάνει να το βάζεις στα πόδια. Όχι μόνο διαλέγεις στρατόπεδο, αλλά το υπερασπίζεσαι μέχρι τελικής πτώσης.



Τοξότης:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου ήσουν εδώ και καιρό σε μια μαρμίτα και είχες ανάγκη να βγάλεις από πάνω σου το καπάκι. Ήρθε η στιγμή να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να κάνεις μια ολική αναδόμηση. Ένα ρεκτιφιέ που θα σου επιστρέψει την σπαταλημένη -εδώ και εκεί- ερωτική ενέργειά σου και θα σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου, κλείνοντας αποφασιστικά την πόρτα του παρελθόντος. Στις 16 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα είναι συναρπαστική και κυκλοθυμική. Οι σχέσεις θα συνεχίσουν να μοιάζουν σαν καρδιογράφημα και ο σφυγμός τους γίνεται και πάλι φυσιολογικός από τον Φεβρουάριο και μετά.

 Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Με τον  Άρη στον Αιγόκερω και μες τη κρίση σε πιάνει κρίση …καταναλωτισμού. Στην οικονομική αιμορραγία βάλε ένα αιμοστατικό και βλέπουμε. Δεν μπορείς με μια κίνηση να διορθώσεις όλες τις κακοτεχνίες του χθες. Στις 13 του μήνα η νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες για δώρο γενεθλίων, ενώ από τις 26 του μήνα ξεκινά ένας καθημερινός αγώνας δρόμου. Φόρα το σωστό ζευγάρι μαλακά παπούτσια, άλλαξε ιδέες, όπως αλλάζει η εποχή. Τα οικονομικά σου θα σου χτυπούν κουδούνι κλήσης νοσοκόμας και θα χρειάζονται τονωτικές ενέσεις, μη το αγνοήσεις.



Αιγόκερος:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήκω, ντύσου, νίψου, βγες από τη βαρεμάρα και πήγαινε να συναντήσεις παλιούς φίλους-στηρίγματα γιατί το τελευταίο καιρό η κοινωνικότητά σου είχε αρχίσει να παραπαίει. Ο νέος μήνας φυσάει αέρα ανανέωσης και, μέχρι τις 10 του μήνα, ο Ερμής στο Σκορπιό επισκευάζει τις σχέσεις που λόγω της ανάδρομης πορείας του είχαν χαλάσει. Παρασκήνιο ευνοείται από το πέρασμα του Ερμή στις 11 και της Αφροδίτης στις 16 του μήνα στον Τοξότη. Τέλος, μη σηκώνεις ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιέσαι ότι δεν μπορείς να δεις. Χαμήλωσε ταχύτητα και πρόσεχε τους φωτεινούς σηματοδότες της ζωής σου που έχουν κάτι να σου πουν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Τώρα που σακάτεψες και το δεκανίκι σου, σκέφτεσαι επιτέλους να σταθείς στα πόδια σου. Τώρα που σου σώθηκαν οι δικαιολογίες, λες να επανεξετάσεις την αλήθεια σου, όποια και αν είναι αυτή. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου με τον Πλούτωνα σε κάνει πολυμήχανο και ο Ήλιος στο Τοξότη και η νέα Σελήνη στην ίδια θέση σε καλούν να διαλέξεις ποιο δρόμο να ακολουθήσεις, των εκπτώσεων στην ενέργειά σου ή το 100% σου. Στις 21 του μήνα ο Ήλιος ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων ψηλά, αλλά εσένα σου αρέσει να παίζεται ψηλά το παιχνίδι και μπορεί να έχεις και οικονομικά οφέλη, αν πάρεις έγκαιρα τα ρίσκα σου. Άφησε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει.


Υδροχόος:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της καθημερινότητάς σου μη το αφήσεις αστόλιστο αυτό το μήνα. Διακόσμησέ το με επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες. Στις 26 του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο γεμάτη δημιουργικές εκπλήξεις γιατί απλά έχεις συνδεθεί με το παλιό καλό εαυτό σου που όταν θέλει κάτι ξέρει να το διεκδικεί. Τα συναισθηματικά σου θέλουν θαρραλέες αποφάσεις αλλά ο ανάδρομος Δίας στους Διδύμους είναι το Stop στη λεωφόρο που διασχίζεις. Κοίτα αριστερά και δεξιά και έπειτα προχώρα. Να θυμάσαι αυτό που έχει πει και ο Μιττεράν «Αληθινό θάρρος είναι να κυριαρχείς στους φόβους, όχι να μην έχεις φόβο».

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Κινείσαι σε άξονα φοβικό και αυτό το κάνεις από κεκτημένη ταχύτητα. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα, που ενεργοποιείται στο τέλος του μήνα, σε ευνοεί όμως ψελλίζεις τις φοβίες σου. Πάρ’ το αλλιώς και ξεσκόνισε την πίστη στον εαυτό σου. Δεν θα σε σώσει ο Αλλάχ, μόνος σου θα ξημερώσεις το θαύμα. Με δυο λόγια πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Ο Ερμής μέχρι τις 10 και η Αφροδίτη μέχρι τις 16 του μήνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνουν τις ευχές τους για καρποφόρες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου. Οι εντάσεις ίσως να μη λείψουν και γύρω στην Πρωτοχρονιά θα θελήσεις να …ψάλλεις και εσύ κάλαντα εκτόνωσης στην καταπίεση που τυχόν υφίστασαι. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι είναι χρονιάρες μέρες και καλό θα ήταν να μη χαλάσεις τη ζαχαρένια σου και έχει δίκιο.




Ιχθείς:

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 16 του μήνα σε παθιάζει, σε ενθουσιάζει, σε καλεί, σε ραντεβού με τη καρδιά σου και προστάζει να μην την στήσεις για πολλοστή φορά. Μη νιώθεις τύψεις επειδή αποφάσισες να ακούσεις τα θέλω της. Αν θέλεις να νιώσεις ενοχή, καν΄το για όλους αυτούς τους μήνες που κρατούσες τον εαυτό σου σε καταστολή. Γίνε το «έξω καρδιά» που βλέπεις σε άλλους και το λαχταράς και εσύ και εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου δίνει ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 25 του μήνα. Την αυθόρμητη, στα όρια της απερισκεψίας, συμπεριφορά σου τροφοδοτεί η Πανσέληνος στις 28 του μήνα που σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα σου, όχι ότι εσύ στα ασυνήθιστα νιώθεις άβολα αλλά εκείνα τα γούστα θα είναι εντελώς εξωτικά. Να θυμάσαι ότι μέσα στο απλό, σε αυτό που ίσως είχες πάντα δίπλα σου, κρύβεται τελικά η απάντηση και ή λύση στον γρίφο σου.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις


Η καριέρα στο επίκεντρο ενός τροχού στον οποίο εσύ είσαι ο άξονας. Εσύ καθορίζεις την φορά, εσύ, και οι αποφάσεις που θα πάρεις με συνεργό τον Ήλιο που θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 21 του μήνα. Η νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 13 του μήνα έχει τις συμπαντικές πλάτες που θα στηρίξουν στις επαγγελματικές σου επιλογές και φέρνει εξελίξεις .Σαν έτοιμος από καιρό τις καρτερούσες  αλλά εκείνες  τη μια σου ακύρωναν το ραντεβού και την άλλη αργοπορούσαν τόσο που σε έκαναν να δυσανασχετείς, να παίρνεις τη τσαντούλα σου και να φεύγεις πριν να έρθουν. Μην αναβάλλεις τη συνάντηση, να είσαι καλός διαπραγματευτής και αν ζοριστείς λόγω του  Άρη που περνά στον Υδροχόο στις 26 του μήνα ξεγλίστρησε από τα εμπόδια σαν έλκηθρο.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου