Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτο: Άφησαν ελέυθερο εναν απο τους δολοφόνους των αστυνομικών της ΔΙΑΣ


Αυτό που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι συνέβη με την απελευθέρωση μέλους των κατηγορουμένων για την διπλή δολοφονία των παιδιών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη, δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει όχι μόνον το γραφειοκρατικό μπάχαλο που επικρατεί στις φυλακές αλλά υποκρύπτει και ενδεχόμενο για χρηματισμό.
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει τα στοιχεία και να δει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υπόδικος για ανθρωποκτονίες! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε για λίγες ώρες "εξαφανιστεί!" Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προέκυψαν, όταν ο φάκελος βρέθηκε από αυτόν ως δια μαγείας είχε εξαφανιστεί η κατηγορία για ανθρωποκτονία! 
- Το υπουργείο Δικαιοσύνης παραδέχεται πως μέχρι το μεσημέρι δεν γνώριζε τίποτα για το συμβάν - Εκτός από τη Διευθύντρια σε διαθεσιμότητα τέθηκαν και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι - Μετά την απόφαση για διαθεσιμότητα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κήρυξαν απεργία - Ως δια μαγείας από το φάκελό του είχε εξαφανιστεί η κατηγορία για ανθρωποκτονία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου